logoOfte stillede spørgsmålKan du lave et tilbud til os ?

Jeg arbejder ud fra fire pakker, som passer til de flestes behov. Pakkerne spænder mellem ca. 5-12 timers fotografering og kan ses lige her.
Hvis ikke pakkerne passer til jeres bryllup, så laver jeg gerne et tilbud ud fra jeres ønsker for dagen.


Hvorfor er prisen, som den er ?

Et bryllup er en helt særlig opgave for mig som fotograf, fordi det ikke kan tages om. Møder, forberedelse, fotografering og redigering m.m. strækker sig ofte over mange måneder, og kræver derfor mange arbejdstimer. Derudover kræver bryllupsfotografering en indgående erfaring, der sikrer at alt går som det skal.


Hvornår og hvordan betaler vi ?

Jeg sender en faktura på det samlede beløb via e-mail den første hverdag efter brylluppet. Betalingsfristen er 7 dage.


Hvornår får vi de færdige billeder ?

Jeg ved at ventetiden kan være hård, så jeg bestræber mig altid på at levere de færdige billeder inden 3 uger.
Det er ikke her jeg har lyst til at spare tid, og man kan sikkert lave noget der er okay på kortere tid, men I fortjener det bedste resultat – derfor kræver det lidt ventetid.


Hvordan leveres billederne ?

De færdige billeder leveres digitalt. Når billederne er klar, sender jeg jer en e-mail med et link, hvorfra billederne kan downloades i en samlet fil. Filen kan være meget stor, så det kan tage noget tid at få hentet ned. I er også meget velkomne til at komme forbi mit kontor med en harddisk og få billederne udleveret der.

Som udgangspunkt leverer jeg ikke printede billeder. Jeg er dog behjælpelig, hvis I har spørgsmål omkring print, og jeg guider jer gerne igennem processen.


Hvad hvis vi mister vores digitale billeder ?

Jeg har sikkerhedskopi af jeres færdigredigerede billeder og opbevarer dem i min. 5 år. Skulle I miste billederne, kan I derfor kontakte mig og få dem tilsendt igen – selvfølgelig helt gratis. Ubrugte billeder fra jeres dag slettes efter 1 år, medmindre andet aftales. Dette er også iht. den nye GDPR lov der trådte i kraft 25. maj 2018.


Laver du video ?

Ja, jeg vil rigtig gerne lave video af jeres bryllup. Jeg kan dog ikke skiftevis fotografere og optage video på samme tid, da udstyr og arbejdsmetoder er helt forskellige fra hinanden.
Derfor tilbyder jeg som noget nyt at jeg kan tilbyde video fra jeres bryllupsdag, og priserne forbliver de samme som den pakke I vælger.

Jeg har som noget nyt også tilføjet en ekstra pakke hvor vi kommer to fotografer. Denne pakke gør at I modtager både billeder og film fra jeres dag. Se mere under priser lige her..